IELTS Teszt

Töltse ki hivatalos, profi IELTS-tesztünket. Az alábbi ingyenes IELTS-szintfelmérők segítségével pontosan megtudhatja, hogy most hogy áll, szüksége van-e további felkészítésre.

Olvasás (Reading) teszt

A teszt kitöltésére, ahogyan a vizsgán is, 60 perce van. A próbatesztet a gombra való kattintással indíthatja.

Hallás utáni szövegértés (Listening) teszt

Kapcsolja be a hangszóróit, vagy vegye fel a fejhallgatóját. A gombra való kattintással indíthatja az IELTS listening-próbatesztet. Ezután, a megjelenő oldalon kattintson a play gombra a hanganyag elindításához. A hanganyag 26 perc hosszú lesz, a teszt kitöltésére 30 perce van.

Írás teszt

Az írásfeladatok ellenőrzésére otthon, egyénileg nincs mód. Ha szeretné felmérni jelenlegi szintjét, válassza ki az Önnek megfelelő modult, és az egyik alábbi linkre kattintva megtekintheti a hozzá tartozó feladatot. Válaszát egy IELTS vizsgáztató tanár kijavítva visszaküldi Önnek 3 munkanapon belül. A javítás részletesen megjelöli a hiányosságokat és azokat a területeket, amikre Önnek külön gondot kell fordítania a felkészülés során. A szolgáltatás ára 8000 Ft.

Academic modul írásfeladat
General training írásfeladat

Szóbeli teszt

A szóbeli vizsga válaszainak ellenőrzésére otthon, egyénileg nincs mód. Ha szeretné felmérni jelenlegi szintjét, két lehetőséget kínálunk.

  • Részleges szintfelmérés – a szóbeli teszt három része közül az egyik feladat megoldását rögzítheti és kiértékelésre elküldheti hozzánk. Ez a teljes, összesen 14-15 perces tesztből kb 3 percet tesz ki, és nem interaktív feladat, tehát a válasz rögzítése és utólagos értékelése hűen követi az IELTS vizsga menetét. A szolgáltatás ára 3000 Ft. Amennyiben nem áll rendelkezésére hangrögzítő program, az itt letölthető, szabad felhasználású software segítségére lehet.
  • Teljes szintfelmérés – egy teljes szóbeli IELTS vizsga anyanyelvű vizsgáztató tanárunkkal. Ehhez időpontfoglalás szükséges.

A próba szóbeli vizsga ára 8000 Ft.

Időpontot kérek

Amennyiben az írásfeladat ellenőrzését és teljes próba szóbeli vizsgát is kér, a kettő együttes ára 15000 Ft.

A fenti árak ÁFA-t nem tartalmaznak. A szolgáltatások díja előre fizetendő, a fizetési feltételekről a feladatok elküldése után, ill. időpont foglalási kérelme elküldését követően e-mailben értesítjük.

Jelentkezem a felkészítőre

Jelentkezés